Spelen!

Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen!

Jacques-Yves Cousteau, ontdekkingsreiziger

Vaak kijk ik met bewondering naar spelende kinderen. Ze zijn vaak vrij in hun spel en laten hun fantasie de vrije loop. Alles kan! Ze leven in het hier en nu, maken zich niet druk om dingen die mis kunnen gaan of misschien niet reƫel zijn en spelen met dat wat er is. En vies worden is leuk!

mannenwerk, mannencoach, Drenthe, Dwingeloo
Ik vind niets fijner of meer ‘oer’ dan met je bloten voeten de aarde voelen: nat gras, steentjes of zoals hierboven een flinke bak modder šŸ™‚

Ben jij “uitgespeeld”? Is de lichtheid verdwenen uit je leven? Ben je vooral druk met malen, werken en zorgen voor anderen? Borrelt en bruist er van alles in jou dat er (nog) niet uitkomt maar er wel uit wil? De Wildeman nodigt je uit om op avontuur te gaan! Alleen of in verbinding met andere mannen.

Omarm het kind in jezelf en ontdek jezelf spelenderwijs. Dit betekent niet dat je de lego van zolder moet halen of naar de speeltuin moet rennen. Het gaat erom dat je momenten creƫert, waarin het Ʃcht om jou draait. Waarin je jezelf de ruimte gunt om te verstillen, te voelen, te bewegen, je fysieke en mentale grenzen op te zoeken, conventies los te laten, te werken aan je vitaliteit en te ervaren waar jouw werkelijke behoeftes en talenten liggen. En jezelf vervolgens toe te staan om met al deze ervaringen aan de slag te gaan. Grote kans dat jouw werkelijke behoeftes verder gaan dan Instagram-waardige reisjes, binge watchen en dat jouw talenten verder reiken dan de kantoortuin.

De Wildeman helpt jou die momenten (zelfzorg!) voor jezelf te creƫren door een scala aan activiteiten te organiseren. Ook kan je bij mij terecht voor coaching. Dit doet De Wildeman vrijwel altijd buiten: het contact met de aarde, de elementen en de dieren die je soms tegenkomt is helend en stimulerend. Daarbij is de schoonheid van de natuur in alle seizoenen inspirerend. Je kan mee in een groep gelijkgestemde kerels of alleen met Wildeman op pad. Klik op de tabbladen in het hoofdmenu voor het activiteitenaanbod van De Wildeman. Ga je mee?

EĆ©n van de dieren die je tegen kan komen als je met De Wildeman op pad gaat. De slang staat onder meer symbool voor transformatie en geneeskracht.