Activiteitenaanbod

De Wildeman wil mannen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij hun rol als zoon, broer, geliefde, vader, ondernemer, collega, vriend etc. authentiek en in vrijheid kunnen vervullen. Om dit bereiken heeft De Wildeman als missie om mannen te faciliteren, te inspireren en te enthousiasmeren om naar buiten te gaan en daar sportief, spiritueel of scheppend bezig te zijn. Buitenspelen voor volwassen mannen dus 🙂

De Wildeman wil een breed scala aan activiteiten aanbieden voor mannen. Van fysiek bezig zijn (lichaamswerk / sport) tot spiritueel / cultureel. Een deel van deze activiteiten organiseert De Wildeman zelf, een deel zal verzorgd worden door anderen uit zijn netwerk. De uitgangspunten voor alle activiteiten zijn echter hetzelfde.

  • De activiteit is buiten, op het erf van De Wildeman of in de natuur.
  • De activiteit biedt ruimte voor gronding, ontplooiing en verstilling.
  • De activiteit is laagdrempelig: dat wil zeggen dat in in principe elke man met een normale gezondheid, open mindset en de wil om zichzelf te ontwikkelen mee kan doen.
  • De activiteit prikkelt de zintuigen.
  • De activiteit vindt plaats met respect voor en dankbaarheid naar de aarde, de elementen, planten en dieren.

Het activiteitenaanbod is nog volop in ontwikkeling. Kijk hierboven in het menu voor meer informatie over het huidige activiteitenaanbod. Heb je tips of ideeën? Of wil je zelf een mooie activiteit organiseren (bijv. lezing, workshop of clinic)? Neem dan gerust contact op.