Mannenretreat all in

Gun jezelf de luxe van een heel verzorgd weekend middenin de Drentse natuur waarin het helemaal om jou draait! Boek ons mannenretreat all in!

Drie dagen waarin je volop de ruimte hebt voor jezelf. Check uit uit het drukke dagelijks leven en ga op in de stilte en de ongereptheid van de natuur. Onze mooie plek is een echte krachtplaats en bijna grenzend aan de heide met daarachter een uitgestrekt bos, waardoor je voortdurend uitgenodigd wordt om buiten te zijn.

retreat, mannencoaching, mannenwerk, Drenthe, Dwingeloo

 

Ervaar de bijzondere energie op deze plek. Hier is volop ruimte voor reflectie, lichaamsbeweging en selfcare. Wij zorgen ondertussen goed voor jou. Voor lekker, voedend en verantwoord eten en drinken. Voor een plek onder een boom waar je ongestoord kunt zitten schrijven. Voor een mooie lichte ruimte met een goed bed. En voor exclusieve aandacht en persoonlijke begeleiding en coaching! Samen met Jonna Vernes, coach en oprichter van Blauwbloem, creƫerde ik een boeiend en verdiepend programma voor je: het Mannenretreat all in. Zodat jij even helemaal tot jezelf komt en een unieke ervaring beleeft in de Drentse natuur.

We ontwikkelden een driedaags programma voor je. Daarin ga jij in de natuur op zoek naar antwoorden op belangrijke (levens)vragen.

Hoe je tijd bij ons eruit ziet?

Dag 1. Aan het begin van de middag kom je aan op onze krachtplek. Er is tijd om je tas uit te pakken en te settelen in je appartement. Na een rijke biologische lunch is er ruimte voor een rondleiding over het erf, lichaamswerk en meditaties, gevolgd door een 1-op-1 sessie om je doelen voor het weekend te bepalen. Hierna is er de ruimte om op het erf of in het appartement te schrijven, lezen, tekenen of anderszins te reflecteren. Na het avondeten dat wij voor je bereiden maken we een avondwandeling door een prachtig nabijgelegen natuurgebied. Tijdens de wandeling is er ruimte voor lichaamswerk en drinken we thee in de natuur.

Dag 2. ‘s morgens in alle vroegte – of iets later als je liever uitslaapt šŸ™‚ – word je gewekt voor een geleide meditatie. Je komt helemaal aan in het moment. Onder leiding van een persoonlijke gids trek je de natuur in. Je ervaart hoe de natuur jou weerspiegelt: je uitdagingen, je talenten, jouw levenspad. Met onze intuĆÆtieversterkende oefeningen vind je jouw eigen flow.

Na een rijke biologische lunch daag je jezelf sportief uit, door bijvoorbeeld het bos in te gaan op een mountainbike of een wandeling te maken met een duik in een bosmeer. Bij terugkomst wacht er een diner op je. ‘s Avonds is er een kampvuursessie met De Wildeman en een avondwandeling waarbij we naar de sterren kijken.

 

Dag 3. De volgende ochtend begint met een goed ontbijt gevolgd door een 1-op-1-sessie waarbij we aansluiten bij jouw persoonlijke behoefte. Wat is er nog nodig om jouw doelen voor het weekend te bereiken? Er is ruimte voor yoga en qi gong, mindfulness in de natuur, ademhalings- en ander lichaamswerk. Heb je altijd al een persoonlijke reading of een healing willen ontvangen? Of ga je liever te voet of met de fiets de heide op om te journallen op een van de stilste plekken van Nederland? Na de lunch sluiten we het retreat af met een vuurritueel, waarna je lekker mag blijven relaxen op het erf van De Wildeman.

Het verblijf

Tijdens het Mannenretreat all in verblijf je in het appartement op het erf van De Wildeman in Dwingeloo. Het appartement is eenvoudig maar comfortabel en met liefde ingericht en beschikt over een eigen ingang, douche / toilet, keuken, woon- eetkamer, een slaapkamer en een werk- / slaapkamer. Er zijn planten, een goed gevulde boekenkast, kunst aan de muur, draadloos internet en als gast mag je gebruikmaken van yogamatjes- / kussentjes, schrijf- / tekenmateriaal, wierook en duurzame thee, koffie en verzorgingsproducten. Afhankelijk van het seizoen vind je wilde bloemen van ons eigen erf in het appartement. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Er is ruimte genoeg om je auto (gratis) te parkeren.

Het appartement ligt op een groot terrein van meerdere hectaren waar je volop plekjes hebt om in rust te lezen, schrijven of te mediteren. Bijvoorbeeld onder onze trotse eik, of bij onze kas / kruidentuin. We hebben veel dieren: geiten, paarden, honden en een varken.

Op 500 meter afstand is de ingang van het Leggelderveld: een uniek en rustig natuurgebied met een groot heideveld en een bosmeer. Op 5 respectievelijk 15 minuten fietsen liggen nationale parken Het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Hier kan je urenlang ongestoord wandelen, fietsen (ook mtb) of paardrijden. Neem dus gerust je fiets en/of wandelschoenen mee.

De investering

Een mannenretreat all in (vrijdag t/m zondag) van De Wildeman en Blauwbloem is tijdelijk te boeken voor 799 euro excl. BTW.

Kom je samen met je vriend, broer, vader of een andere man? Dan krijgt Ć©Ć©n van jullie 40% korting.

Tip: ben je in loondienst? Kijk eens of je werkgever een vitaliteits- / ontwikkelingsbudget heeft dat je kunt aanspreken.

Wat levert de retreat je op?

  • Een rijke voedingsbodem voor jouw ontwikkeling en een unieke ervaring in de natuur.
  • Rust en volop nieuwe energie, geestelijke en mentale fitheid.
  • Een boost voor je liefdesrelatie, ouder- en/of ondernemerschap.
  • Helderheid over wat voor jou wĆ©rkelijk belangrijk is en hoe jij jouw pad bewandelt, tools & tricks om jouw doelen te bereiken.
  • Handvatten en inspiratie om jouw levensenergie hoog te houden, goed voor je lijf en geest te zorgen, obstakels te overwinnen en jouw energie te focussen op wat er voor jou echt toe doet.
  • Een dankbare aarde: voor een goede retreat hoef je niet per se naar Ibiza te vliegen šŸ™‚

Kortom: Het Mannenretreat all in wordt helemaal afgestemd op wat jij wilt en nodig hebt. Je brengt drie dagen door in je eigen huisje gelegen te midden van de prachtige Drentse omgeving. Een krachtplaats waar je de dagelijkse sleur los kunt laten en alle tijd en aandacht aan jezelf kunt besteden. Hier kun je eindeloos wandelen, zwemmen en mountainbiken maar ook verdiepen tijdens onze 1-op-1-sessies, oefeningen en meditaties. Zo kom jij helemaal tot jezelf Ć©n leer je hoe je mee naar huis neemt wat je hier hebt gevonden. Wij leggen je in de watten met biologisch, zoveel mogelijk zelf of lokaal gekweekt eten en drinken.

Interesse?

Meld je aan door een e-mail te sturen aan De Wildeman en wij nemen contact met je op.

Goed om te weten

Wij zijn heel blij met en trots op ons verwilderde erf en delen het graag met je. In overleg en als de oogst het toelaat mag je tijdens je verblijf plukken in onze kas en tuin. Van al onze gasten verwachten we dat ze met respect omgaan met dieren, planten en al het andere moois wat onze aarde te bieden heeft.

We geloven niet in “goed” of “slecht” weer: elk seizoen heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en vertegenwoordigt verschillende levensfases. De retreats worden jaarrond aangeboden. Bij het plannen van alle activiteiten houden we rekening met zonsop- en ondergang. Neem gerust contact op om te informeren naar beschikbare data of voor meer informatie.

Aan een boeking gaat altijd een intakegesprek (videobellen) vooraf om te kijken of wij jou kunnen geven wat jij nodig hebt.